Handige tips voor het binnenshuis kweken van groenten

In het huidige huidige tijdperk, met de voortschrijdende innovatie, waar zelfs met voedsel wordt omgegaan, moet het grootste deel van ons nieuwe porties gemengde groenten op onze eettafels waarderen. Desalniettemin onderging het merendeel van de groenten die op de markt worden verkocht, bepaalde bereidingen die de kwaliteit ervan verminderen. Bovendien zijn groenten, als gevolg van het gebruik van de huidige kweekapparatuur en -artikelen, nogal duur geworden. Dus wat is de regeling hierin?

Er is momenteel een superieure route voor alle groenteliefhebbers om een ​​nieuwe en gratis portie gemengde groenten te waarderen in de troost van hun huis. Het antwoord voor dit probleem is het ontwikkelen van groenten binnenin. We moeten beginnen!

Tip # 1: plan het uit

Bedenk wat voor soort binnenkwekerij je nodig hebt. Als u zich op een heerlijke groentekwekerij moet vestigen, kunt u een moestuin uitkiezen. Als je de meer voordelige soort nodig hebt, kun je in principe je groenten en potten ontwikkelen. De beslissing is echt aan jou. Wat belangrijk is, is dat u kiest wat voor u nuttiger en minder exorbitant is. Begin bovendien klein. Vorm om te beginnen een kleine groentekwekerij binnenshuis. Op deze manier heb je geen problemen met het omgaan met je kinderkamer. Kies vervolgens het soort groenten dat u nodig heeft. Het mysterie is ervoor te zorgen dat u degene kiest die nuttig zijn voor uw huidige omstandigheden en sfeer.

Tip # 2: Geef het een douche

Het binnen ontwikkelen van groenten is wat betreft waterverbruik minder veeleisend dan het buiten kweken. Zorg ervoor dat u de perfecte hoeveelheid water geeft die uw planten nodig hebben. Houd ook rekening met het afvalraamwerk. Door deze in de hersenen op te nemen, voorkom je dat je je planten te veel water geeft en je kwekerij verwoest.

Tip # 3: Bestuif het

Buiten worden planten bestoven door insecten en wind. Binnenin moet je het werk zonder iemand anders beheren. De beste methode om uw planten te bemesten, is door uw handen of een borstel te gebruiken. Voor andere groentesoorten waarbij bemesting plaatsvindt in de bloei, zoals tomaten, schudt u het eenvoudig of waaiert u het uit met een kleine elektrische ventilator. Dit kan een aanzienlijke investering en cyclus vergen, maar uw groenten zullen zeker op zijn best bemesten.

Tip # 4: Verlicht het

Planten hebben een degelijk verlichtingskader nodig om te overleven. Omdat je je planten binnen ontwikkelt, krijgen ze misschien niet de perfecte hoeveelheid daglicht. Het antwoord hiervoor is dan ook een legitieme situering. Zorg ervoor dat u uw groenten op een plek plaatst waar de zon open is. Als het virusseizoen is en er geen zon is, kunt u verlichtingskaders gebruiken om uw planten het licht te geven dat ze nodig hebben. Zorg ervoor dat u ze niet tot het uiterste blootstelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *